Tràmits en línia

El carnet de la biblioteca és gratuït. Per obtenir-lo només cal que omplis el formulari corresponent.
En tot moment, pots consultar l’estat dels teus préstecs i activar l’historial de préstecs
Si necessites disposar dels documents prestats durant més dies, pots demanar una pròrroga
A “El meu compte” trobaràs les teves dades d’usuari de la biblioteca i totes les operacions que hagis realitzat al catàleg. Hi accediràs amb el número del carnet de la biblioteca i el teu PIN.
Si no recordes quin és el teu PIN, pots sol·licitar-ne un de nou.
Pots modificar o completar les teves dades de contacte (telèfon i correu electrònic) per tal d’estar informat d’allò que passa a la teva biblioteca.
Pots modificar o completar les teves dades de contacte (telèfon i correu electrònic) per tal d’estar informat d’allò que passa a la teva biblioteca.
Permet reservar un ordinador per accedir a Internet i a eines d’ofimàtica, i també consultar en línia el resum de la teva activitat.
Si necessites un llibre o algun altre document que no és a cap biblioteca de la Xarxa, pots suggerir-ne la compra perquè formi part del fons.
Servei d’informació gratuït i personalitzat mitjançant el qual rebràs a la teva bústia de correu electrònic notificació dels documents adquirits recentment a la Xarxa de Biblioteques Municipals.
Servei d’informació gratuït i personalitzat mitjançant el qual rebràs a la teva bústia de correu electrònic els butlletins temàtics i/o de biblioteques del teu interès.