CONCURS LLEGIR TÉ PREMI

Del 26 de juny al 27 d’agost

Una vegada més la Biblioteca Mont-Àgora participa en el Concurs Llegir té Premi i posa a l’abast dels usuaris interessats una selecció de llibres perquè puguin triar la seva lectura en català, castellà i anglès. Alguns dels títols seleccionats es troben també disponibles per llegir a la mateixa plataforma o es poden trobar a l’eBiblio, el servei de préstec digital de les biblioteques públiques de Catalunya. Si us interessa, a la Biblioteca us podem ajudar a fer la inscripció, així com a aconsellar-vos lectures.

Una vegada formalitzada la inscripció, els participants responen una sèrie de preguntes sobre el que han llegit. Amb els encerts, aconsegueixen punts que els permeten pujar de nivell, desbloquejar peces de l’avatar, guanyar medalles digitals i pujar en els rànquings per optar a més premis.

Com més títols llegits i respostes encertades, més punts se sumen al compte del lector/a i de l’equip i s’escala en el rànquing lector.

Bibliotecàries i docents fan seguiment virtual de l’activitat lectora dels seus usuaris i poden fer recomanacions i animar-los a mesura que llegeixen i progressen en el joc.

Més informació a la pàgina Llegir té premi.